11/14/2010

DARI BLOG KE BLOG~

Status Update : beberapa jam lagi, aku akan tamatkan sesi semester 01 di upm nih.haha.last paper nih.pastuh terus pegi melake.rayeeee~



Entri kali ini adalah entri yang dikire mcm bgus bg aku mendedahkan(*nih bukan sesi terjah yew) apew sebenarnyer blog and aku juga nk perbetulkan jugak persepsi korank yang bute blog nih.haha.blog nih adalah merupakan tempat yg ktowg(blogger) anggap sebagai tempat untuk melepaskan rasa marah dan dendam kesumat didalam hati yang xpernah terkeluar depan korank.(*cam terlampau jew definisi nih.haha).so kat blog nihla korank boleyh tenguk yg ktowg nih mara kew,tension kew, or pape feeling kew same korank.so korank yang terasa kew.just click X kat atas korank punyer web browser.senang citer kn.haha.tau pon sakit hati kan?ktowg yang sakit ati nih nk sumbat kat mne plak kan?puas kowt ktowg simpan daripada meletop depan korank.haha. okay2 berbalik kepada main point - sebenarnyer definisi blog nih luas.aku pon susah nak cakap.korank cari sendiri jela kat google chrome korank tuh.haha.

*bawah ini adalah petikan daripada blog kawan aku.so korank bace dan renung2kan dan selamat beramal~haha.
_________________________________________________________________________

Blog adalah posisi dimana kita meluahkan rasa, idea, dan informasi.
So, memang tidak salah jika kita memuntahkan segala cerita melalui penulisan blog even membe kita cakap ;

“ko ni buat blog macam pompuan la!”

«tade keje lain ke?»

«lebih baik ko stady lagi bagus»

Tidak tahu sama ada mereka yang tak berapa pandai nak paham apa fungsi sebenar blog atau kite sendiri yg tak berapa nak bijak kerana meperdagangkan cerita buat tatapan dunia.
Takpon dorang jeles sebb dorang tak tahu nak buat blog camne kot?
Errr…

Aku tak tahu nak klasifikasikan blog ni jenis macam mane. Puitis? Informasi terlajak? Ruangan mencarut? Mengutuk? Errrr.

 *mood berfikir*

Nak kata aku ni pandai berpuitis? tak jugak.
Nak kata aku ni pandai berlawak? tak jugak.
Tapelah. Dikira aku punya blog ni versi campur campur ais campur.(*_*).
__________________________________________________________________________________


highlight = adalah persepsi orang yang sebenarnyer jeles or xdew blog.so dowg jeles sgt and kua kan statement camtuh.haha.punya men sandi kn?hoho.(*nah terkeluar sudah bhasa sabah ku~lalalala~)

so kesimpulannyer, kepada sesiapa yang membuat statement camtuh.korank sebenarnyer jeleskan sebab xdew.why don't you guy buat jugak so that korank boleyh follow aku and aku boleyh follow korank.haha.tapi kalo korank x nak buat pon xpew.just shut your !@#$% mouth and buat donno jew dengan blog orang lain.xpayah lah bagi nasihat2 camtuh.kteowg yang adew blog nih will never stop pon menaip.dh ktowg punyer suke kn nk bwt camne.lagi satu nih jela tmpt ktowg nk berkarya (*cheeewahh) or luahkan perasaan MARAH ktowg kat korank. (*opps silap la pulak)haha.

*entri ini adalah rekaan semata-mata.tidak ada kaitan diantara yang hidup mahupun yang telah tiada.dan kepada sesiapa yang terasa.aku mintak ampun awal-awal.sebab nak raye dah kan.hoho.(hurm raye aji jew pon).

No comments:

Post a Comment