11/27/2010

Day 3 - MAHA (Parking Lot M)

Status Update : baru bangun tadi dan terus pergi makan.lepas update nih tido jom~ 

Day 3 apew yang korang rasa aku nak cerite? tak delah macam semalam kan just malam nih aku nak kasi korank bace dialog-dialog yang harus korank bace. tuh sume adalah dialog-dialog betol yang aku ingat and mende tuh sampai sekarang aku tak dapat nak lupekan. hukhuk. by the way, banyak giler karenah tadi wei. hurm makcik-makcik or pakcik-pakcik. jikalau anda semua membace blog nih sedarlah akan annoying nyer saye secara tidak ditunjukkan ketika anda berada di pondok-pondok saye tadi. hurm~

so malas nak cakap banyak lah for this entry sebab aku pon dah penat kowt. baek letak banyak gambar daripada kata-kata. nanti orang tak suka pulak nak bace blog aku lagi kan. huhu. enjoy~


sesampai jew aku alih kan pondok HQ kiteorang ke tempat yang lebih selesa dan sesuai. aku dah agak bus akan banyak. and tak kan kiteorang nak duduk dekat tengah-tengah alam tuh kan?katanye~

hurm~macam biasalah watak sampingan ini pon mahu muncul dikaca blog nih. hehe. *die bace kowt time aku tengah taip nih. demyuh~

nampak macam parkguard UPM sangat~hehe.


hurm diawal pagi memang kene kejar-kejar lah bus cam ala-ala nak susun downg. tapi memang aku susun pon. *abis minyak moto aku sebab nak kene ronde-ronde satu parking yang luas tuh. 

rasanya bus ni lah yang degil sangat. dah masuk and keluar balik and masuk balik sebab aku dah arahkan parking tapi degil punyer pasal. huh padan muke ko abis minyak bus ko!

situasi di tempat parking bus. jumlah lot parking yang ada adalah 94. tapi tengah hari tadi bus adew 150. korank rasa macam mana aku susun? memang berlapis-lapis lah aku susun kan. yang degil-degil aku tak layan. mampos pigi~aku buat donno jew. parking sendiri lah kan.

tetibe pondok aku didatangi dengan seseorang daripada kolej 13. anuar oh anuar. jadi gile aku lepak dengan ko. gilew jugak mamat nih. by the way, die kene transfer kat tempat aku sebab waktu pagi tuh tak banyak kereta so parking dekat UPM tak adew kereta lagi. so dorang nih kene backup kat temnpat kiteorang. hurm gilew gilew.


gambar dekat bawah ini adalah gambar suasa selepas pukol 2ptg. so time nih masih adew 100+ lagi bus. banyak kowt parking double yang aku buat. panas kowt time nih. aku balik jew pukol 4 hujan pulak kan. memang best. basah!


buhsan kowt time ini kene duduk dekat belakang pondok sebab pondok telah....*sila scroll bawah.


* pakcik dekat bawah tuh asal dari Melaka and dye stay kat bawah tuh just slamber jew. huhu. so aku yang stay kat belakang nih memang kecian ar tenguk dia stay macam tuh. yang dekat pondok tuh bukan nak kasi duduk kat pakcik tuh kan. and by the way, pakcik ini isap okok gulong kowt rasa macam nak mintak jew. die dah siap-siap gulong dari rumah kowt. huhu. style kan?



terdapat insiden dekat sini yang berlaku. aku and shah bukan main lagi bersih kan tempat, sampai abu rokok and puntung rokok pon kiteorang buang dekat dalam botol. tetibe makcik-makcik nih dengan selambernyer buang batang jagung yang telah dimakan dekat bawah meja jew. what the hell kan. dah lah tak mintak pon mineral kiteorang. just ambik and cakap "nih mineral nih aku dh minum, korank pandai-pandailah share lagi satu"
*dalam hati aku cakap = dem sangat perangai siap arah-arahkan kiteorang minum air yang mane kan. tuh pondok and air mineral kiteorang lah makcik oi~

 TammaT

3 comments:

  1. peh bape ari ko wat keje kbajikan ni?

    ReplyDelete
  2. hurm....
    ak buat hari2 lh kowt smpi abis MAHA..
    hoho..

    ReplyDelete