11/01/2010

GeRaM??

aku bagun2 jew arini dah rasa mcm nk pecahkan muke orang.geram gle aku dibuatnyer.roomate aku bukan nyer nk tutp pintu.nasib baeklah semalam aku membuat keputusan nak simpan lappy baru aku.kalau tak nahaslah aku kene rembat dengan ayah aku lagi.aku tak naklah "banana fruits two times" hahaha.dahlah perot lapa +roomate buat hal.langsung aku tak dapat nak sambung tido lagi.geram lak aku nih!!.cuba kalau dowang yang hilang laptop?apew perasaan dowag?aku rasa lagi macam orang giler nnt.aku nih dh cukup sabar jew dengan life aku yang sentiasa malang nih.time lappy aku hilang setiap hari adew jew malang yang menimpa.aku jatuh lah,assignmnet tak siaplah.macam2 lah lagi.pernah terlintaslah kat hati aku,knp semua dugaan nih pilih aku jew?padahal ramai lagi orang yang kat luar sane yang happy-go-lucky kan?

kadang2 semua orang ingat yang aku nih selalunyer happy jew.but dowang tak tahu pon yang aku nih merana kat dalam.downg just fkir yang aku nih boleyh jew lepak2 same dowg.dowg tak tahu yang dalam poket aku nih just adew 2 hengget jew.dowg tak fikir yang kadang2 aku nih terase dengan ayat2 dowg tuh.macam,"bla lah ktwong nak merasa ko bawak kereta?" dowg tak sedar yang aku berpikiran laen.aku paham maksud dowg tuh.aku paham sangat dengan kawan lama aku.kalau aku senyap jew mulelah kate aku nih emo.padahal aku cuba untuk mendalami setiap kata-kata dowg.dowg slalu cakap yang aku nih emo.padahal dowg tak sedar yang dowg pon emo juga.tapi semua nih berlaku ada hikmah dya.kadang2 aku rasa macam nak stay kat dalam bilik sowg2 n bertakafur.haha*dh macam sami yang bertapa pulak.haha.

aku benci dengan orang yang macam plastik tapi kadang2 aku pon macam tuh jugak.haha.tp aku memang tak suke lah jenis yang macam tuh.semalam aku pegi cafe serumpun nak beli makanan.aku baget makanan tuh rm3. so aku dh tapau kan untuk yan rm1.8 ditambah dengan nasi aku tadi so total rm4.80.nah sekali cukup2 dah duet dalam wallet aku.haha.kalau tak cukup tadi nak2 aku kene pinjam same are rull.haha.eah2 lari tajuk pulak.pasal plastik kan??so tengah2 kat cafe serumpun tuh aku adew jumpe zulfikar cozmate aku time aku diploma.so aku pon terfikir.nak dilayan mamat nih or blah jew.sekali dye datang kat aku pastuh dye jentek nipple aku.cam !#%#% jew perangai kan.tak matang2 lansung.so aku pon buat2 cam donno jew.aku ajak si are rull blah.hurm kenapa lah dye xreti2 nak berubah.patot pon xramai sangat kawan.haha.*mengutuk lebeyh nampak ikhwan?haha.

oklah aku nak mandi nih.baru jew bangun and terus mengadap mendenih.yela sebab tengah panaskan.so bagus luahkan dulu kat sini dari meletop dekat roomate aku kan.so nanti jela aku sambung eah.korank stay jew.

"i follow~" *jgn lupe follow aku*

No comments:

Post a Comment