11/25/2010

Parking Oh Paking~

Status Update : tengah bersiap-siap and mengemaskan kamar tidor.*cewah nk tido awal kunon. yela esok kan shift pagi! chayok-chayok ikhwan kasim!!!

hurm..entri kali nih aku terpakse, terpakse dan terpakse menyatakan yang aku Muhammad Ikhwan Bin Kasim akan melaksanakan tugas sebagai parking conductor?*btol kew adew jawatan iteww??haha.WSE lh kn. yang pasti esok aku akan melaksanakan tugas tuh. and secara psikologinyer kerje yang aku dapat nih bukan lah menjaga or suruh2 orang parking dengan betol. tapi pekerjaan ini adalah berkisarkan tentang survey pasal pengunjung dan kereta yang memasuki MAHA. hehe. dengar macam keji jew kn kerje nih. tapi aku rasa ok kowt daripada buat bancian setiap rumah kan?haha. tapi semua itu akan aku harungi esok hari. aku berkerje shift pagi esok. hurm dapat bagun kew tak, tuh aku tak pasti lagi.gambar??sowi aku belom upload. so nanti2 jela aku upload. *adew orang request suh letak kan gambar. tapi standard ar kan lelaki. MALAS SANGAT!!.hehe. so korank tggu jela entri pasal gambar2 nih. AKAN di post jugak. hehe. Btw, adew banyak jew gambar tadi. siap time dalam kete time hujan pon aku tangkap.haha. 

chop2. aku rajin jap. jap aku tengah tggu upload nih complete dlu yew.hoho. bukan setakat tuh jew. aku kene tunggu transfer daripada henset lagi sebab guna bluetooth kan. paham2 jela.hehe. neh nih koleksi untuk hari yang pertama. acctually start nyer esok tapi dah kene start tadi sebab dah alang2 datang ambik baju katanya~



macam biasa lah kan JANJI MELAYU katenya pukol 2.30. time tangkap picture nih dah pukol 2.50 kowt. adew segelintir manusia sudah bermaki-makian sesama sendiri kowt. wakakaka. guess who!!!.*phm2 jela yew orang nyer.hehe.



buhsan dengan menunggu kene sepam dua kat tepi jalan tuh. btw, lepas jew tangkap gambar nih or dengan gambar dibawah nih HUJAN yang lebat. *semakin bermakian-makian lah kami sekeluarge.



*tangkapan gambar lokasi tempat kerje secara curi-curi. hehe. siok sebab sejuk sangat kowt(sangat panas sebenarnyer ketika ituew).



wajah anak yang x dengar kate katanya~*xdewlah si azam nih just penat sangat menunggu tadi and bila dya bagi taklimat dya dah start penat and duduk dengan sendirinya.haha. and ktowg maintain gagah walaupun tadi sudah berkali-kali bermaki-makian. hehe.


gambar ini ditangkap ketika HUJAN yang sangat lebat dan kami terpaksa stay didalam kereta kerana kanopi sudah dipenuhi manusia-manusia. hehe.*nampak x muke aku and shah kaler lain sikit?sebab ktwog dapat cahaya keimanan. muah2x.

TammaT

2 comments: