11/24/2010

sunway or klcc??

Status Update : penat + letih + rasa malas nk update blog tp xboleyh nk tdo plak so layan jak lah bha~pas ni baru tido!!!

korank adew x tguk video kat FB pasal adew mamat n minah yg kiss xtahu malu kat tepi jalan?adewkan?so korank judgelah sendiri pasal mende tuh. actually mende tuh xdew kaitan pon dengan entri ni tapi saje jew nak kaitkan babak2 LUCAH atau babak MENDEBARKAN(*ayat fasha) dengan tajuk nih since adew kaitan dgn nama tempat kn. panas kowt isu pasal video tuh. tp perangai oh perangai. ak xtahulah tuh sume rekaan or benar2 or saje jew nak femes dlam mase yang terdekat. *btw,DR.ROMZIEY pon xbwt video mcm tuh. haha. sebenarnyer aku,aiman,kamal,ajja,zatyn fasha bru jew g jln2 kat sunway. dah lame kowt x berjumpe. aku rasa adew lah dalam 2bulan kowt. so bile dh jumpe....SAKAN lh kn bercerite. nk plus plus kn dengan adew nyer watak2 mcm fasha. semakin menjadi-jadi dengan twistis. haha. 
JENGJENGJENG!. ttve ble tringat balik soklan !@#$ dalam kete td waktu nk balik. btol2 unacceptable tol soklan dye. huh.. "ko rasa ko dh couple brapew orang?tak termasuk or termasuk yg adew declare??"huh>>>?wat the frog kn~kalo dh adew awek tuh korank diam2 jela xpayah lah nak kasi orang lain malu. igt korank hebat sgt kew byk couple. kawen satu jew boleyh nyer pon. paling maksimum pon 4 jew. so yg nk lawan sapew couple paling banyak tuh asal??hasishh.

korank yg dh couple pon. think lh pasal orang lain jugak. jgn nk kecik kn ati orang lain. jgn asik nk keepon tnye orang pasal adew bpew byk couple kew, xnk cari yg lain kew, buhsan kew pape kew. try to not jage tepi kaen owg sangat boleyh tak?. kadang2 mase2 terluang tuh luang2 kn lah sikit ngn kawan2 huhu. orang lain pon couple gak. xdew pon 24/7 nk bz jew kn.haha. nih sekadar nasihat jew. sapew yg makan McD dye yg terasa BIG MAC nyer. haha

dah2 mls nk igt balik pasal insiden td.bgus ak bg korank tenguk gmbr bagaimana kah keseronokkan kanak2 ribena bermain di pusat permainan video or W.S.E punyer tempat.haha.








TammaT

5 comments:

  1. aha rilek bro. prangai org layan jep. klo susa sgt nk handle, ko tumbok je mke dia. konpem senyap. ahaha

    ReplyDelete
  2. lama xjumpe kamal..ehem3..hahahaha... :))))))

    ReplyDelete
  3. koichi...
    mne boleyh rilek2.hehe..
    nk tumbuk tp kwan kn.huhu..

    ezmaliza
    hurm..
    nk jumpe kew??
    nnt set time n hari yew..
    and btw, adew plan nk BBQ...
    huhu..

    ReplyDelete
  4. beb..Dr. Romziey ke Dr. Rozmey???huhu..

    ReplyDelete
  5. afifa...
    ntah lah i pon xtw mne btol..
    huhu....

    ReplyDelete