12/01/2010

Day 5 + 6 + 7 (MAHA) -Parking Lot M

Status Update : yes baru bangun tidor and lega sikit sebab kerje petang.yahoo sejuk~

So untuk entri kali nih aku akan menggabungkan hari 5 + 6 + 7 sepanjang aku bekerje di MAHA. nih semua sebab aku sibuk balik rumah and lepak jew keje sampai tak sempat nak update blog. huhu. tanpa membuang mase aku akan menceritekan perilaku - perilaku yang bangsat yang berlaku sepanjang 3 hari nih.


Day 5
macam biasalah kan setiap petang akan ada - ada orang yang meninggalkan HARTA KARUN untuk kmiorang untuk di bersihkan nih semua pasal makcik2 yg aritu kowt. kali nih bertambah teruk daripada hari sebelomnya. 


termasuk gambar aku dalam phone sebab shah mengambilnya secara pantas. time nih memang aku panas hati nak mati sebab adew jew sampah yang harus kamiorang bersihkan. demyuh sapew yang buat sampah!!
and by the way, pada hari nih jugaklah aku and shah berpendapat supaya khemah kamiorang perlu dipindah ke atas bagi mengelakkan panas gilew kat bawah tuh. so aku and shah angkat due orang jew.*sapew pulak nak tolongkan, aku and shah jew yang adew kat situ pagi - pagi.




Day 6


dem dem dem. not again dude. kali nih adew sambal pulak. jenuh jugak aku and shah nak bersihkan. kamiorang terpakse pergi kew tandas portable kat tepi tuh untuk mencuri tisu. tuh pon sebab nak bersihkan tempat situ jugak kan. alah setakat curi tisu satu roll apew de hal kan.??

suasana panas pasti buat hati pon panas kan? dem giler.



another problem dekat kawasan kamiorang. guess what??SEMUT MERAH YANG MENYENGAT!!.sakit wei kalo korank kene. nih kan aku yang suke pakai selipar time keje. perghh~layan jela bile terkene. tapi mostly aku akan bermaki dulu sebelom menggeles badan semut tuh supaya hancur. haha.


dah lah panas + kene gigit semut api + kene maki dengan orang bus lagi. memang mengundang kepada kepanasan dan kebenggangan yang terlampau lah kan? so macam biasalah aku akan isap okok kasi lega sikit temper aku. huhu.





adew lagi problem nyer wei. kawasan kamiorang tuh kan sebelah pokok -pokok and kawasan sarang semut. so what you expect kan. mestilah tanah die terlampau tergembur dan terlampau lembut. perghh kerusi kami pulak memang lah bersenget -senget time duduk plus berat badan aku yang berat nih kan. memang tenggelam lah. rasa macam bumi nih nak cepat sangat terima aku.*arghh pahala tak cukup lagi wei.huhu.


Day 7

hurm setiap pagi kamiorang datang mesti mengundang kepada sakit hati yang melampau sebab setiap pagi adew saje sampah -sampah yang tidak dibuang.*even dah adew tongsampah provided.




2 comments:

  1. kesian korang yek..
    kalau kitorang, kitorang bersihkan dulu, pastu turunkan khemah kalau habis keje.. ngee =)
    nasib badan..

    ReplyDelete
  2. ko dok maki dpn ke blakang org? maki dpn le weh. ahaha

    ReplyDelete