12/06/2010

Tamatnya MAHA ;(

Status Update : currently at home untuk menerangkan kulit yang telah hitam. hehe.

huuuh*sigh~ atlast tamat jugak MAHA and tamat lah jugak kerja aku sebagai penjaga parking. haha. actually bukan sebagai bangla tolong susun kereta tuh tapi lebih berkisar pada survey pengunjung*dah mention kat entri lepas kan?chait buat malu jew. huhu. and skrank aku just tengah menunggu duit gaji yang belom lagi keluar. huhu. seminggu pulak kan. meanwhile tuh aku just stay dekat rumah and pakai cream pemutihan seputih putihnyer. haha. nih pon sebab 13hb nih aku adew kene pergi kem apew ntah dekat kolej aku tuh. oleh yang disebabkan kolej aku yang jemput so aku kene pergilah*dapat makan free and t-shirt free kan?haha. 

kepada yang suke sangat tenguk gambar dalam blog aku nih.*untuk entri kali nih xdew kay gambar sebab gambar last day kerje dekat MAHA tuh belom di transfer lagi oleh farhan abdullah*rujuk FB untuk mengenalinya. haha. tapi aku ada ternampak budak - budak yang kerja MAHA dah upload lah. aku ingat nak curi jew gambar - gambar dorang tapi macam tak elok pulak kan. so kornak tunggu jela kay. adew lah tuh dalam beberapa hari nanti. hehe.

*jap,jap aku try google pasal entri dorang and postkan dekat bawah nih kay?haha.
nah ambik nih. aku dah buat link untuk sapew - sapew yang nak tenguk gambar last day . by the way aku just curik satu jew gambar dalam blog eno farhana nih just sebab nak kasi berkaler sikit entri kali nih. haha. 


gambar nih gegarrrrr~nih sabotaj punyer pasal lah nih. haha. tak pew, tak pew nanti aku akan upload yang baru kay~i will~

3 comments:

  1. yup2. mmg ptt pki krim pemutuhan . gelap kot ko .hahha.

    ReplyDelete
  2. HAHA.. patotlah macam kenal je gambar ni ok..
    nasib bek aku upload 1 je..
    haha.. xpe2, nant aku upload lg ek.. =)

    ReplyDelete
  3. willie...
    btol2..
    beza kowt ngn gmbr previous kn...
    huhu...

    eno farhana...
    kenal kn gmabar nih>>>??
    baru ak perasan blur.huhu...

    ReplyDelete