1/14/2011

Mengulang Soalan

Status update : baru balik ke rumah selepas mengharungi hujan yang lebat tadi. huhu.

semalam. aku dengan are-rull tengah berborak - borak pasal apew ntah tetibe aku tanye balik soalan dekat dia. pastuh dia pon pelik sebab dia yang tanye pastuh aku bukan nak jawap tapi tanye balik soalan yang sama. korank nampak tak mende nih selalu terjadi dalam percakapan seharian kita. huhu. aku rasa memang dh jadi macam trend lah mende nih. orang tanya soalan dekat kite, kite tanye balik soalan dekat dorang. huhu.

selalunyer kite macam terlepas pandangkan. tapi cuba korank fikir sejenak. mesti kadang - kadang korank akan buat mende yang same kan?.hehe. aku dah agak dah. bukan aku sorang jew yang sengal ayam camtuh. kadang - kadang budak - budak kecik pon buat mende nih. nih kan orang besar macam kite kan. anyway sorry sebab dah lama tak update blog. aku skrank nih busy giler yang teramat sangat. aku adew idea menarik tapi next entri jela kay.nyte~

No comments:

Post a Comment