5/02/2011

Saiko!!!!

Olla~
malam nih aku just nak cakap yang kengkawan aku memang saiko lately sebab ajak aku tenguk wayang time-time aku nak final. aku nak ikowt!!!!seyes dah lame tak tenguk wayang. last post kan aku dah bagitau korank yang aku terlepas muvee lagi. so tak kan aku nak miss another movie lagi kan?arghh. adew kew dorang plan nak pergi tenguk movie on 5...aku adew test~huhu...see this!!!!...


kalau korank nampak lah aku still adew paper on 4,6, dan 8 hari bulan. tapi otak aku dah start cakap. jom tenguk movie jom tenguk movie. sandi owh. huhu. aku nak jugak join xpedulik. korank tunggu jela post aku akan datang pasal terkeluar tanpa sengaja kew. hehe. 

aku adew jugak nak story kat korank pasal mende yang merah-merah kat atas tuh.*pasal attenden aku.huhu. nih semua pasal aku busy on mgp kowt. huhu. *asik-asik nak salahkan orang lain jew kn. btw, salah aku jugak yang tak nak datang class tuh apasal kan? kan dh merah-merah. 

tapi aku dah lega dah. paper yang merah-merah tuh aku dah setelkan tulis surat untuk merayu nak masuk final. banyak jugak lah alasan yang aku buat. huhu. berperah-perah otak aku nak pikirkan alasan yang patot kene bagi. semua kengkawan aku, aku suruh pikirkan alasan yang munasarawak untuk kesesuaian lecterer yang cerewet nak mati tuh.

btw, aku adew topic panas lagi sepanjang aku tak update blog nih. nak tahu apew??haha. nanti jela aku story de mory kat korank owh. aku tetibe malas pulak nak taip panjang-panjang nih. huhu. sebab esok aku nak  stdy tok paper 4 hrbulan tuh. huhu....

sekian~

No comments:

Post a Comment