1/19/2011

Same jew korank tuh!!!

Status Update : tengah tunggu moto balik sebab nak keluar lepak2. kawan2 lain sume dh kua lepak tguk wyg. aku jew stay kat bilik~

semua orang same jew. lumrah kan. bila kita suka semua kite kawan. kalau susah or dapat kawan lain. kawan yang selalu same kite semua kene tinggal kan.? hehe. tuh memang lumrah. memang tak dapat di elakkan. kalau aku pon kekadang memang tak dapat nak happy kan semua orang. lain orang lain ragam kan? walau banyak mane pon korank korban kan pape untuk kengkawan korank. one day die akan buat gak. hurm. aku tulis nih bukan tuju dekat sapew - sapew. tapi nih macam hukum karma pulak bagi aku. aku pon rasanya pernah jew buat mende camni dekat kawan aku yang lain. so skrank nih aku pulak yang merasa. yela "orang akan sentiasa bersama kita kalau kita senang, kalau kita berada, kalau kita berkenderaan" what if kalau kita tak adew apew - apew? hurm konpem lah sorang pon tak akan lekat dengan kita kan. haha. but itu adalah lumrah dunia. sapew yang nak argue pasal tuh kan? memang dah tertulis kowt perangai macam nih. yang penting kita harus sedar dan sentiasa berfikir sejenak mengenai diri kita. padakah kelemahan kita, keburukan kita yang telah kita lakukan. walaupon perkara ini nampak macam remeh dan tak perlu diperbesarkan tapi kita kene, dan harus menitik beratkannya. 

akhir kata, sayangilah orang yang masih menyanyangi anda selagi dia masih hidup dan masih perasan yang kita menyanyangi mereka. buatlah seperti mereka penting bagi kita. janganlah abaikan perasaan dan hati mereka. mereka tidak lepa dengan tindak tanduk kita~