8/30/2011

rumah dikunci oleh orang lain.

selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua kengkawan or sesiapa yang beragama islam. 
aku nak skip cerite pasal hari raya dan terus ke cerita sekarank nih. pasal pintu aku kene kunci oleh makcik aku yang sangat - sangat baik hati menjaga rumah kami. entah ape yang dia fikir pon aku tak tahu. yang penting sekarang nih aku terpaksa duduk kat mcd taman dagang dan makan, makan serta makan. pergh menyirap jugaklah tadi kan. aku rasa mama aku dah bagitahu kowt kat makcik aku tuh supaya tak payah lock grill rumah tuh. tapi dia baget - baget baik sangat. bytheway, terima kasih pasal concern rumah tuh, barang - barang dalam rumah tuh. tapi kenapa tak inform dulu pasal nak lock kan? kan sekarang dah menyusahkan aku stay dekat mcd nih. arghh geram. tu je aku nak cete. sebab nak mara depan - depan macam kurang hajar pulak kan? so aku lepas kat blog jela. nanti kalau dah free lagi aku nak taip pasal cete kat kampung pulak. pasal sambut hari raya dengan rasa bersalah dan geram. *setiap hari nak mara dan geramkan?haha. okay sampai sini je. nyte.